miércoles, 12 de febrero de 2014

Ho veuen molt magre ...

Jo no sé si és per l'enquesta del CEO que vam veure en l'últim article, però ha sigut publicar-la i el botiflerisme català ha montat diferents "sidrals" de forma automàtica en un parell de dies, evidentment lligats i organitzats. I sembla que estan perdent la xaveta.
Es el que en Francesc Marc Alvaro diu com "han passat a DEFCON-3".

Anem a veure diferents coses que han passat o s'han anunciat:

- A can Godotis Ràdio es parla de la substitució inminent de Jordi Basté (l'únic indepe amb "càrrec" que queda per allí) durant aquest mes. Que substitueixin a un presentador és normal quan comença la temporada al Setembre. Però ara?
I a can Godotis TV ... es veu que en Cuní (botifler) treu foc pels queixals perque tothom s'en fot de l'evident manipulació de la seva enquesta. Pobret. Recordo que la Pilar Rahola (la que es quedarà perque semblin imparcials) ja li va desmontar en directe el dia de la presentació de l'enquesta i en Cuní li deia que no savia de números. Je.

- Després tenim uns quants directius alemanys (alguns no saben diferenciar un empresari d'un directiu ... a can Barça també els hi passa a alguns que no saben diferenciar entre socis propietaris i aficionats) que treballen a Catalunya, parlant de que la independència i els nacionalismes ... patatín, patatán.
Molts d'ells són PPeros que fan meetings amb la Camacho. La majoria, a més, ex-directius ... i l'únic amb cara i ulls, el responsable del Sud Europa de BASF, ja ha tingut que precisar que parla a títol individual en un acte de la BASF.
Li deuen haver picat el crustó a Alemanya. No sé perque em dona que li queden 4 dies.
Per cert, el Cercle de Directius de Parla Alemanya ja s'ha desmarcat d'aquests.

- A continuació, tenim el Rosell (botifler) de la CEOE (no el del Barça ... aquest últim es te que amagar, no sigui que els pistolers laportistes li acabin fotent un tret de veritat) que diu que la majoria dels catalans no vol la independència. Collons. Aquesta merda de representants empresarials que tenim són la hòstia. Només perque s'en vagin a Madrid després de la independència ... ja val la pena fer-la.
Ah ... Aquest era dels que deia que era "imparcial".

- I finalment, el calvo (botifler) conegut com a Duran. Pels que no estiguin al cas, la tonteria de les europees pot portar a la primera separació important entre CDC i UDC. Un conegut meu, en Ramon Tremosa, independentista i sense carnet de CDC (és independent fins i tot en això) no vol que en Salvador Sedó, (quelcom més que botifler) sigui una altra vegada el candidat proposat per UDC. Ni es parlen entre ells.
I el calvo està que trina, perque és la seva ma dreta, i ha sortit dient que molt dolent en Tremosa, que molt malament parlar de la independència a Europa, que seria un fracàs que es trenqués CiU ... i la millor perla de totes enmig: que UDC no pot encara dir si la resposta a la segona pregunta es Si o No perque UDC es trencaria.
Je. Calvo. Tens menys de 9 mesos per pensar-ho, perque, o be a la consulta o be a les plebiscitàries, tindràs que dir una cosa o una altra. Se t'acaba el temps ...
Cada dia estàs més sol, fins i tot dins del teu propi partit.
I si esperes que vingui una proposta dels neofexistes per salvar-te el cul, ho tens malament. Entre altres motius, perque suposant (i és molt suposar) que vingués, t'ho diré en plan CUP: "ens la porta fluixa" les mentides d'última hora que puguin dir allà.

Deunidó ... Tot per una simple enquesta que teòricament no tenia que veure ningú, però la feina que es fa a les xarxes socials (diaris indepes, blogs, twitters, etc.) és espectacular. Això no poden parar-ho.
Em part em fan pena. Els botiflers tenen tots els diners del mon, tots els mitjans del mon, totes les influències possibles ... i no poden influir gens en la opinió de la gent en la que volen influir. Ha de ser dur de veritat ...

Veig molt de nerviosisme públic dels espanyols i botiflers des del pacte de la pregunta. En canvi, veig als meus molt tranquils esperant el 9 Novembre ... i perque no dir-ho, el que vindrà des de l'11 de Setembre de 2014. Tot va molt be ... En el rumb correcte




cule1899


206 comentarios:

«El más antiguo   ‹Más antiguo   201 – 206 de 206   Más reciente›   El más reciente» #comments img { max-width: 550px; border:0px solid #000; -moz-border-radius:0px; -webkit-border-radius:0px; border-radius:0px; padding:0px 0px 0px 0px; }
Hermanus dijo...

Taillon, dear pupil, supongo que no me harás creer que piensas que la Real Sociedad ha sido superior en la semifinal contra el Barça. El resultado global fue de 3-1, pero lo justo quizás hubiera sido un 6-2...eso hubiera sido el resultado justo, lo que refleja la diferencia entre los méritos de los dos equipos.
Me sabe mal comprobar que escribes desde el miedo...y sí, este comentario viene de un hombre bueno.

ispiriux dijo...

bon dia culerdidos new ageros:

semanita intensa la que nos espera.

gayo cagarrano, shity y erreala.

ganar los tres sería una increíble inyección de moral para el equipo y para la afición que, fiel a su habitual ciclotimía, anda un poca alicaída.

ropalo:
tampoco estuvo mal el partido de basket ayer. no para tirar cohetes, pero se hizo una faena de aliño, profesional y seria.

muy importante quedar el 1º para competir con un 3º de otro grupo que nos aseguraría una plaza en la F4.

buen sábado sabadete a todos.

El Caquita Perill 75 dijo...

"y para la afición que, fiel a su habitual ciclotimía, anda un poca alicaída"

esta vez me parece mas bien un sano ejercicio de realismo

cule1899 dijo...

Hoy iré al Camp Nou menos alicaido porque no tendré que aguantar a la puta rémora de los cojones y, además, probablemente vea unos minutos a Neymar.

Cuando acabe el partido, pensaré que el inútil que tenemos en el banquillo habrá guardado al "crack" de Terrassa para que juegue contra el City ... y digamos que alicaído no es la palabra que mejor define lo que pienso ...

El Caquita Perill 75 dijo...

Toma cule1899

Disfruta de la lectura de Cristian Pulina jajaja...menos en el tema cesc/culogordo en el resto dice cosas que estan bastante bien


http://www.cristianpulina.com/2014/02/vuelve-el-decretazo-fabregas.html
http://www.cristianpulina.com/2014/02/ya-puedo-adelantar-la-alineacion-ante.html

cule1899 dijo...

Nou article

«El más antiguo ‹Más antiguo   201 – 206 de 206   Más reciente› El más reciente»

Publicar un comentario