domingo, 6 de julio de 2014

Preocupat per Messi

Aquest Mundial, vist des d'un punt de vista indepe, ha estat un Mundial excel.lent per la ràpida eliminació de la selecció dels Javier Hernández i altres botiflers, que ha comportat la desactivació automática del "caspañolismo que nos une". Pobrets ...
De fet, a aquestes alçades, fins i tot sembla que no hagin jugat aquest Mundial.

A partir d'aquí, els indepes ens hem dedicat a veure (des d'una certa distància, ja que la nostra selecció segueix sense poder jugar) els partits i hem anat triant simpaties o antipaties en base als coneguts que hi ha dins dels equips.
Bàsicament, l'Argentina de Messi, el Brasil de Neymar i l'Holanda de Van Gaal, per cert, aquest últim una altra víctima culé de l'escòria cruyffista ...

La lesió de Neymar, des d'un punt de vist culé, ens ha anat be. Ja va be que descansi força, perquè entre Confederacions, Barça, Mundial, etc ... aquest xaval no ha parat.
I parlo de descans físic com, sobretot, mental. Ara podrà desconnectar de veritat.
I ens ha anat molt be també per una possible final Brasil-Argentina... perque no vull ni pensar el que hagués dit l'escòria cruyffista si el Brasil de Neymar guanyés el Mundial a l'Argentina de Messi, amb un partidàs de Neymar. Amb la seva lesió, això ja no és possible. Passi el que passi, Messi i Neymar no s'enfrontaran a la Final del Mundial.

En canvi, veient els partits d'Argentina, estic preocupat per Messi. Tots pensàvem que aquesta temporada amb el Barça havia estat marcada per les lesions i, sobretot, per reservar-se pel Mundial (com a mínim, inconscientment) ... però estic veient al Mundial el mateix Messi que al Barça. El mateix.
Estic veient algú que no riu mai, que ha perdut el seu regat en sec (motiu fonamental de la seva actual baixada de prestacions), que cada vegada juga més enrera i, fins i tot, menys efectiu davant porteria. Això de que jugui de "culogordo", ho sento, però no.
En Robben també baixa a buscar-la, però per marcar diferències posteriorment.




Jo tinc 2 teories sobre el perquè del tema: El temps farà veure quina és la correcta:

A - Problema mental. Te por a lesionar-se i, com a conseqüència d'aquesta por, la clau del seu joc ... les arrancades que feia iniciant-les en un regat en sec espectacular + canvi de ritme inicial brutal no les vol fer o les fa amb por.
Si és això, és una simple qüestió de temps. No preocupa especialment.

B - Problema muscular. En Messi te 27 anys, però porta 10 anys al màxim nivell, dins del quals en tenim els 5-6 últims (treiem aquest any per les lesions) a un nivel estratosfèric físic. I no sé perquè em fa por que el seu cos "s'hagi fet gran" i tingui que canviar de forma de jugar per no lesionar-se.
Seguirà sent un troç de jugador excepcional, però ja no seria el mateix. I veient certs fitxatges que està fent el Barça davant (Neymar, Suárez), sembla que ho confirmi.

Això ho veurem la temporada que ve. Espero que sigui A, però veient el Mundial que porta fins ara (els que hem vist la millor versió del Messi, sabem que porta un Mundial normalet en base a la seva potencialitat) sembla que sigui B. Perque no imagino a Messi reservant-se en l'última oportunitat real que te de guanyar un Mundial.
I això no vol dir que Argentina no pugui guanyar el Mundial amb l'actual versió d'en Messi. La lesió de Di Maria ho complica, però ja estan a semifinals i el sol fet de tenir a Messi al camp ... sempre provocarà en els altres equips "l'efecte PSG".

Però en clau culé ... em preocupa.

cule1899

215 comentarios:

«El más antiguo   ‹Más antiguo   201 – 215 de 215   Más reciente›   El más reciente» #comments img { max-width: 550px; border:0px solid #000; -moz-border-radius:0px; -webkit-border-radius:0px; border-radius:0px; padding:0px 0px 0px 0px; }
bafumet dijo...

Sastamente.

taillon dijo...

Los problemas económicos de Valdes son también a causa del padre de Xavi???

Joder, esa familia es como el caballo de Atila... xDxD

taillon dijo...

Por cierto, me gustaría ir a la comida del viernes, para conoceros a todos. Y de paso conocer el chiringuito de Avlas. Me hubiese gustado saludaros, y dar un fuerte abrazo a mi gran amigo PERILL.

Pero como soy un mandrilista sin palabra, pues va a ser que no. Otra vez será. Besitos.

ispiriux dijo...

Una lástima taillón.
brindaremos por tí.
besitos también para tí.

El Caquita Perill 75 dijo...

jajaja...Taillon, menos mal que te he visto en persona, sino te ibas a ganar una fama de capaldi que vas a flipar

siempre amenazando venir y luego haciendo el bin laden

Kind Of Magic dijo...

Jouer, Taillon, si bajas avisa!!!!
Que todo pinta a que yo no pueda ir, pero si te pillas el tren y vienes, meto a la jauria en el coche y bajo!!!!!!
;))))

Pide a los chicos q te cuenten por privado mis aventuras familiares!!!!
En estos momentos son la reina de una jauria canina!!!!
;))))))))))

Leuthen dijo...

¿No hay demasiada gente con problemas económicos en la plantilla del Barça?.

Por otro lado, las cifras de la empresa de la que habla la noticia no parecen suficientes para arruinar a un tío que gana 10 millones al año. Salvo que haya algo más, claro.

taillon dijo...

Entono el mea culpa, PERILL. Pero es que te pusiste muy tontorron y no sabía como librarme xDxDxD

En mi descarga he de decir que nadie ha venido a verme a Huesca. De hecho fui yo el que fue de propio a Zaragoza para ver tu fea jete e invitarte a comer y que iba a hacer lo mismo con cule1899, pero este se inventó una excusa mas mala que las mías.

taillon dijo...

[img]https://pbs.twimg.com/media/Bss15IZIMAAmk0o.jpg[/img]

Kind Of Magic dijo...

Taillon, pa q luego os quejeis!!!!
;))))

Kind Of Magic dijo...

Lo de los problemas economicos,... Es relativo.

Si el padre de Xavi, es ql q les asesoro, pues que bien.

La disminucion de un 40% en la facturacion, es bastante "normal", desgraciadamente.
Miles, millones de empresas estan asi. Cerrando, o no, pero pasandolo mal.

Si crearon unos super negocios de esos q mueven muchisimo dinero, como es natural, sus obligaciones son mucho mayores q las del comun de los mortales.
Vete a saber como le van las bodegas a Iniesta. Pero es de suponer q un 30 o un 40% peor que hace u os tres años.
Desconozco en q invierten sus dineros Ramos, Casillas, etc...
Siempre y cuando no lo invirtieran en Lehman Brothers....

Todos sufrimos la crisis,... Menos el Calvo, espero!!!!
;)))))
Pero ellos se mueven en macronumeros. Y ni Valdes ni Puyol se han aprovechado de la situacion. Se han buscado soluciones y au.
Claro q si tiene q ayudar a su papa, por eso le cuesta llegar a fin de mes,... Que la vida esta muy cara, y 10 mi,loncitos para la cesta de la compra,... Hay q hacer malabarismos!!
B-jines!!
Nanit!!!

Leuthen dijo...

Avlas

¿L´Abu está en Barcelona?.

Kind Of Magic dijo...

Si, Leuthen, bon dia!!

Leuthen dijo...

Gracias, Kind.

Y bon día. :)

cule1899 dijo...

NOU ARTICLE ...

«El más antiguo ‹Más antiguo   201 – 215 de 215   Más reciente› El más reciente»

Publicar un comentario