jueves, 19 de junio de 2014

Només dues paraules ...

Poques coses es poden dir per expresar per escrit la gran satisfacció que tenim per l'enculada absoluta de la selecció dels antidemocràtics que no deixen votar.
Catalans indepes d'esquerra, dreta, sobiranistes, catalanistes de debó, us diem:
MOLTES GRÀCIES ...

Com ens han fet disfrutar aquests dos partits des d'en Casillas fins a Silva, titulars i suplents; un grup de jugadors penosos i acabats que han fet que Caspanya hagi estat la riota del mon. Perdre és una cosa, però la forma com ho han fet és una altra.
MOLTES GRÀCIES ...



Que aquest fracàs que ens uneix a tots els catalans indepes quedi per sempre reflectit en aquest blog. Hem estat 6 anys veient com la selecció antidemòcrata guanyava títols, a més gràcies als jugadors del Barça. Han estat llargs anys aguantant als prepotents neofeixistes volent imposar per la força el "yo soy caspañol, caspañol, caspañol".
Avui és un gran dia per tots els catalans no botiflers i no esclaus. Crideu amb força joia: MOLTES GRACIES ...

Gràcies Casillas per les teves incontables cagades d'aquests dies. Sortir malament, no sortir en contraatacs, quan "despejas" al centre i als peus dels contraris.
Gràcies Azpilicueta per seguir tenint un cono a la banda dreta.
Gràcies Ramos-Gerardo-Tronkolari I pels farts de riure veient com els davanters contraris arribaven sols a l'àrea petita
Gràcies Jorge Alba per ser un mindundi intrascendent per la teva banda
Gràcies Tronkolari II per les cagades trascendents en pèrdues de pilota i faltes
Gràcies especials al Càncer. El principal responsable, el "moriremos con el estilo". Tot el que toca es converteix en merda. Gràcies especials pel teu últim gran servei. Ara, a Qatar ... No fa falta ni que tornis a BCN.
Gràcies Busquets per teu joc intrascendent i per fallar gols a porta buida
Gràcies Pedro per continuar amb el teu joc Forrest Gump. Corre, corre i corre ... sense criteri i sense sentit per no anar en lloc.
Gràcies Iniesta-Silva per la vostra qualitat inmensa ... per acabar no fent res
Gràcies Diego Costa per voler jugar lesionat i contribuïr a la debacle general

Temps hi haurà entre els indepes/sobiranistes d'esquerra i dreta per parlar de com ha de ser la Catalunya Lliure del futur. Però avui no toca. Avui toca fer-nos un fart de riure tots plegats d'aquesta colla de fracassats i dels seus seguidors, especialment dels que volien tornar a aprofitar el futbol pels seus muntatges de falsa unitat caspanyola.

Una vegada més, tots els catalans no botiflers/esclaus, cridem ben fort:

"GRACIES, CASPANYA, PEL VOSTRE RIDICUL A NIVELL MUNDIAL"

cule1899

PD: Idea original.   Perill. Eurocopa 2012.   (Clickeu enllaç si no l'heu llegit).

202 comentarios:

«El más antiguo   ‹Más antiguo   201 – 202 de 202   Más reciente›   El más reciente» #comments img { max-width: 550px; border:0px solid #000; -moz-border-radius:0px; -webkit-border-radius:0px; border-radius:0px; padding:0px 0px 0px 0px; }
ispiriux dijo...

por cierto vaya huevacos los de van gaal ayer, sustituyendo al portero a los 120 min.


van gaal, ese holandés artífice (que no cruyff) del mejor equipo del mundo que verán nuestros ojos. él plantó la semilla con valdés, iniesta puyol y xavi y cuyos frutos recogieron rikjaard y guardiola.
hizo lo mismo con el bayern del triplete liderado por heynckes con bastuber, alaba y muller y que malogró guardiola dejandose meter 4 por el maligno en su casa.

Y al loro con lo que pueda hacer en al ManU.

cuando estuvo entre nosotros, el barcelonismo le trató de forma inmunda e infame, al igual que a sir bobby robson.
es una lacra que no nos quitaremos nunca de encima.


ojalá algún día regrese van gaal al barça como director deportivo, secretario técnico o similar.

cule1899 dijo...

NOU ARTICLE

«El más antiguo ‹Más antiguo   201 – 202 de 202   Más reciente› El más reciente»

Publicar un comentario